ISKOLÁNKRÓL
Kalocsa nagy hagyományokkal rendelkező iskolaváros, a jelenleg is használt iskolaépületei 200 éves múltra tekintenek vissza. Híresek voltak a középiskolái: a gimnázium, a tanítóképző és az óvónőképző. Ezek az iskolák az általános műveltséget adták át a tanulóiknak.
TOVÁBB OLVASOK
KÉPZÉSEINK
Szakgimnázium képzés, Gépészeti ágazat, Informatikai ágazat,
ÉRDEKEL
KOLLÉGIUM
Hogyan lehetsz kollégista?
MEGNÉZEM

Kalocsa város legnagyobb iskolája

Bajai Szakképzési Centrum Kalocsai Dózsa György Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma

Az iskola nagy mérete lehetővé teszi egyrészt, hogy sokféle képzés folyjon a falai között, másrészt, hogy egy-egy aktuális feladat megoldására jelentősebb anyagi erőt koncentráljon. A tanárok és a tanulók nagy létszáma emellett garantálja az iskolai élet színességét és változatosságát is.

Felnőttoktatás

Érettségeire való felkészítés valamint esti OKJ képzések

Tanáraink

Nézd meg kik tanítanak nálunk

Dokumentumok

Minden letölthető és szükséges dokumentum egy helyen

Közösségi szolgálat

Minden ami a közösségi szolgálatról tudni érdemes

Híreink

Tanévnyitó Ünnepség

Kedves Diákjaink! A Bajai Szakképzési Centrum – Kalocsai Dózsa György Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma a 2019/2020.-as tanév tanévnyitó ünnepsége 2019. szeptember 2-án,  7:45-kor kerül megrendezésre az intézmény Martinovics utcai épületének udvarában (Kalocsa, Martinovics u. 2-4.).

Tovább olvasok »

Jelentkezési lapok a 2019/2020-as tanévre

Szakgimnázium szakképző évfolyamára (1 éves): http://dozsakalocsa.hu/Dokumentumok/jelentkezési-lap_1-eves.pdf Bővebb információ: http://www.dozsakalocsa.hu/index.php/kepzeseink/erettsegire-epulo-szakkepzesunk   Érettségire épülő, nappali munakrend szerinti OKJ-s képzésekre (2 éves): http://dozsakalocsa.hu/Dokumentumok/jelentkezesi-lap_technikus.pdf Bővebb információ: http://www.dozsakalocsa.hu/index.php/kepzeseink/erettsegire-epulo-szakkepzesunk   Felnőttoktatás két éves érettségire felkészítő oktatás (nappali/esti): http://www.dozsakalocsa.hu/Dokumentumok/jelentkezesi-lap_erettsegi.pdf Bővebb információ: http://www.dozsakalocsa.hu/index.php/felnottoktatas/erettsegire-felkeszito-felnottoktatas   Esti munkarend szerinti OKJ-s képzésekre: http://www.dozsakalocsa.hu/Dokumentumok/jelentkezesi-lap_esti.pdf Bővebb infomáció az esti munkarend szerinti képzésekről:  CNC gépkezelő http://bajai.szcentrum.hu/reszletek/egykepzes/311

Tovább olvasok »

Események az Iskola életéből

Close Menu
×
×

Cart